Home
Diensten
Team
Geschiedenis
Contact
Login
 
Diensten
Wij hebben 21 wagens ter beschikking, waaronder 6 uitgeruste ziekenwagens voor niet-dringend liggend vervoer en 15 wagens voor rolstoelvervoer, uiteraard gecombineerd met zittend vervoer. Hierdoor zijn wij één van de grootste ziekenvervoersdiensten in West-Vlaanderen.


Niet-dringend liggend vervoer

Onze ziekenwagens zijn uitgerust om uw liggend vervoer in alle comfort en sereniteit uit te voeren, met of zonder zuurstof (volgens Europese Norm NBN EN 1865:2000).

Ook komen wij altijd ter plaatse met 2 ambulanciers, dit om optimale kwaliteit te garanderen.

Onze ambulanciers hebben een opleiding Dringende Medische Hulpverlening genoten in het AZ St-Jan te Brugge (Instituut Dringende Medische Hulp (MUG Heli)) en beschikken uiteraard over de nodige diploma's en attesten.


Neem contact op voor meer info...

ziekenvervoer en Rolwagenvervoer

Onze wagens om rolwagenvervoer te verzorgen zijn professioneel omgebouwd voor rolstoelgebruikers volgens de hedendaagse veiligheidsnormen en Europese standaard (volgens Europese Norm EN 1789:2000).
Onze wagens zijn voorzien van een hogere instap, ideaal om met gemak in en uit het voertuig te stappen, uiteraard met begeleiding indien nodig, van onze ervaren chauffeurs.
Ook begeleiden wij onze patiënten tot aan de consultatie, therapie, ... indien met dit wenst.

Onze chauffeurs (personenwagen en rolstoelvervoer) volgden een cursus Niet Dringend Ziekenvervoer alsook Eerste Hulp. Deze cursussen worden jaarlijks opgefrist, vooral om op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken inzake EERSTE HULP.

Neem contact op voor meer info...

Service

We verzorgen uw vervoer van en naar ziekenhuizen, woon- en zorgcentra, hersteloorden, revalidatiecentra en artsen. Vervoer (al dan niet dringend) voor transplantaties verzorgen we ook.
  • LET OP: zittende consultaties naar ziekenhuizen worden vanaf 1 januari 2017 niet meer terugbetaald door de mutualiteiten!!! U kan hiervoor wel nog steeds beroep doen op ons.
  • Belangrijk voor dialysepatiënten en liggende transporten: Indien u wenst dat uw vervoer door ZKV Vandenbrande verzorgd wordt, aarzel dan niet om dit bij MUTAS te vermelden.

Momenteel hebben we een samenwerkingsverband met CM Brugge (dit voor de terubetaling van personenvervoer (behandelingen, dagziekenhuis, opname, ontslag), rolwagenvervoer + liggend vervoer). We kunnen wij ook vervoer verzorgen voor andere ziekenfondsen.
Uw oproepen komen binnen via onze dispatch-centrale en van hieruit worden alle vervoeren gedirigeerd. Onze chauffeurs worden dynamisch aangestuurd, daardoor zijn we constant in omloop waardoor onze interventietijd meestal kort is! We treffen alle mogelijke maatregelen om bij minimaal 80% van de geplande opdrachten de wachttijd voor de patiënt te beperken tot maximum 45 minuten!

Neem contact op voor meer info...
Klachten


 

Vandenbrande bvba
Stationsplein 9 001 - 8730 Beernem
+32 (0) 50/78 85 60 | info@zkv-vandenbrande.be

Web: S2.KG
Admin: login