Home
Diensten
Geschiedenis
Contact
Login
 
Diensten
Wij hebben 21 wagens ter beschikking, waaronder 4 uitgeruste ziekenwagens voor niet-dringend liggend vervoer en 17 wagens voor rolstoelvervoer, uiteraard gecombineerd met zittend vervoer. Hierdoor zijn wij één van de grootste ziekenvervoersdiensten in West-Vlaanderen.


Niet-dringend liggend vervoer

Onze ziekenwagens zijn uitgerust om uw liggend vervoer in alle comfort en sereniteit uit te voeren, met of zonder zuurstof (volgens Europese Norm NBN EN 1865:2000).

Ook komen wij altijd ter plaatse met 2 ambulanciers, dit om optimale kwaliteit te garanderen.

Onze ambulanciers hebben een opleiding Dringende Medische Hulpverlening genoten in het AZ St-Jan te Brugge (Instituut Dringende Medische Hulp (MUG Heli)) en beschikken uiteraard over de nodige diploma's en attesten.


Neem contact op voor meer info...

ziekenvervoer en Rolwagenvervoer

Onze wagens om rolwagenvervoer te verzorgen zijn professioneel omgebouwd voor rolstoelgebruikers volgens de hedendaagse veiligheidsnormen en Europese standaard (volgens Europese Norm EN 1789:2000).
Onze wagens zijn voorzien van een hogere instap, ideaal om met gemak in en uit het voertuig te stappen, uiteraard met begeleiding indien nodig, van onze ervaren chauffeurs.
Ook begeleiden wij onze patiënten tot aan de consultatie, therapie, ... indien met dit wenst.

Onze chauffeurs (personenwagen en rolstoelvervoer) volgden een cursus Niet Dringend Ziekenvervoer alsook Eerste Hulp. Deze cursussen worden jaarlijks opgefrist, vooral om op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken inzake EERSTE HULP.

Neem contact op voor meer info...

Service

  • Onze chauffeurs staan ter beschikking tussen 6u en 20u.
  • Aanvragen dienen via Mutas te gebeuren op 078/15.95.95 of via transport@mutas.be met de vermelding van Ziekenvervoer Vandenbrande.
  • U mag ons contacteren als de consultatie of behandeling is afgelopen, zodat wij onze chauffeurs kunnen doorsturen en trachten de ophaaltijd zo snel mogelijk te garanderen. De wachttijd wensen wij te beperken tot maximum 45 minuten.


Neem contact op voor meer info...
Klachten


 

Vandenbrande bvba
Stationsplein 9 001 - 8730 Beernem
+32 (0) 50/78 85 60 | info@zkv-vandenbrande.be

Web: S2.KG
Admin: login